Welkom bij ESI !

 

MATERA in Amsterdam

"Tradizione e innovazione assieme per uno sviluppo umano e sostenibile: cibo, habitat, tecnica - il contributo di Matera, Capitale Europea della Cultura 2019": dit is de titel van de conferentie die op zaterdag 8 juni in het Hilton Hotel in Amsterdam wordt gehouden. De conferentie wordt georganiseerd door de AIC (Italiaanse Academie van Cuisine) in samenwerking met het IPN (Italian Professionals Netherlands) en onder het beschermheerschap van ESI.
Vrij toegang. Lees meer: Matera in Amsterdam.

 

Registraties voor het schooljaar 2019/2020

Registratie voor het volgende schooljaar 2019/2020 is open. Aanvraagformulieren kunnen worden verzonden door het invullen van de relevante online formulieren.

Nieuwe cursussen kunnen worden geopend in alle steden waar er voldoende registraties zijn.

ESI organiseert ook individuele cursussen voor elke behoefte.

 

LET OP - Werkgelegenheid van een werknemer bij de Italiaanse ambassade

L'Ambasciata d'Italia ai Paesi Bassi ha indetto una procedura di selezione per l'assunzione di n. 1 impiegato a contratto a tempo indeterminato da adibire ai servizi di Assistente Amministrativo nel settore Consolare. L’avviso con la procedura relativa alla selezione per concorso è reperibile a questo link.

 

CURSUSSEN OM HET ITALIAANSE BURGERSCHAP TE VERKRIJGEN

Volgens de wetgeving die onlangs in werking is getreden, is het voor buitenlanders die Italiaans burgerschap aanvragen, nodig om een certificaat van kennis van de Italiaanse taal op het minimumniveau B1 van het ERK in te dienen, afgegeven door een instelling die officieel door de Italiaanse Regiering is erkend.

ESI organiseert cursussen Italiaans om een certificaat B1 te behalen.

 

AFBEELDINGEN VAN DE CURSUSSEN

Sommige van de activiteiten die onze kleine studenten tijdens bepaalde evenementen hebben uitgevoerd, worden op deze pagina geïllustreerd.

 

GEWELDIG SUCCES VAN DE SHOW “SENZA ORECCHIE”

Van 16 tot 18 november 2018 presenteerde ESI de italiaanse theatergezelschap “Riccardo e Margherita” met de enscenering in Maastricht, Amsterdam e Den Haag van de kindershow "Senza Orecchie", show geïnspireerd door een sprookje van Luigi Capuana.
      

Groot publiek succes voor deze show, die een lange ESI traditie in beslag neemt om italiaanse theatershows in Nederland te presenteren. Deze traditie zal zeker ook in 2019 doorgaan!

 


ESI - Ente Scuola Italiana nei Paesi Bassi

Lingua | Taal


Area Insegnanti